Kemping

A Sirena Kemping Omis déli végén közvetlenül a tengerparton fekszik hangulatos teraszos parcellákkal, árnyat adó mamutfenyőkkel szegélyezve. A kemping könnyen megközelíthető, a főúttól nem messze de mégis a zaj szempontjából tisztes távolságban található. Lakókocsijaink árnyas, teraszos parcellán egymás közvetlen szomszédságában a vizesblokkok közelében vannak elhelyezve. A nyaralóegységből kilépve a fák között még a tengeri is látszik. A strand felé több út is vezet, de maximum 2-300 métert kell sétálni a partig. A kemping áldásos fekvése mindenki igényét kielégíti. Van sziklás partszakasz mesés kis barlanggal (horgászni is lehet!), és lassan mélyülő hosszú gömbölyű kavicsos öböl is, ahol a bár és a toalett is a pihenők kényelmét szolgálja.

A kemping területén egy kiváló étterem is működik tenger-panorámás terasszal , ahol minden este élőzenével , finom mediterrán fogásokkal, grill-partyval kedveskednek a vendégeknek. A recepció mellett egy kisbolt kínálja portékáit, itt minden nap friss pékárut is vásárolhatnak.

Mivel nagy a tűzveszély, a tűzgyújtást törvény tiltja!

A kemping web-oldala az alábbi linken található: http://autocamp-sirena.com/

Sirena Kemping fentről Sirena kemping OmisSirena kemping OmisSirena kemping OmisSirena kemping OmisSirena kemping Omis Sirena kemping Omis Sirena kemping Omis Sirena kemping Omis Sirena kemping Omis Sirena kemping Omis Sirena kemping Omis Sirena kemping Omis Sirena kemping Omis